Tilausohjeet

 1. Tutustu myynti- ja toimitusehtoihimme. Ne löytyvät ehdot -sivulta.
 2. Myynnissä olevat tuotteemme näet tuotteet -sivulla.
 3. Valitse ”Ostoskoriin” halutut tuotteet.
 4. Paina Kassalle-painiketta.
 5. Kerro yhteystietosi ja toimitusosoite niille varatuille paikoille. Virallisen osoitteen ilmoittaminen on lähetyksen perille tulon kannalta välttämätöntä. Sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää, sillä saat siihen tiedon onnistuneesta tilauksesta (tilausvahvistus).
 6. Valitse maksutavaksi joko käyttämäsi pankin verkkomaksupainike tai lasku. Laskutuslisä maksaessasi laskulla on 5 € (alv 0%). Verkkomaksulla ei ole laskutuslisää.
 7. Valitessasi verkkomaksun, maksat ostoksesi turvallisesti omassa verkkopankissasi.
  • Maksun jälkeen palaudut automaattisesti takaisin kauppapaikallemme.
  • Onnistuneesta tilauksesta saat välittömästi kuitin maksusta ja ostoksista sähköpostiisi.
  • Jos olet tehnyt tilauksesi arkipäivänä ennen klo 13.00 lähtevät kasvinsuojeluaineet varastoltamme saman päivän aikana ja ovat tilallasi ilmoitetun jakeluajan mukaisesti. (Useimpiin Suomen postinumeroalueisiin jakelu tapahtuu seuraavan arkipäivän aikana.)
 8. Valitessasi laskun, tilauksesi tulee käsiteltäväksi järjestelmäämme.
  • Käsittely kestää tilausruuhkasta riippuen noin puoli arkipäivää.
  • Tarkastamme laskulle ostavien asiakkaiden mahdolliset maksuhäiriöt Suomen Asiakastieto Oy:stä.
  • Lähtökohtaisesti emme tarjoa luottoa (eli myyntiä laskulle) asiakkaille, joilla on rekisteröityjä maksuhäiriöitä tai joiden osoite ja Y-tunnus eivät täsmää virallisiin tietoihin. Hyväksytystä tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostiisi.
  • Jos tilausvahvistus saapuu sähköpostiisi arkipäivänä ennen klo 13.00 ovat kasvinsuojeluaineet tilallasi tilauksen yhteydessä ilmoitetun jakeluajan mukaisesti. (Useimpiin Suomen postinumeroalueisiin jakelu tapahtuu seuraavan arkipäivän aikana.) Lasku tuotteista saapuu myöhemmin postin välityksellä.